Welkom op de website van basisschool Leander

Basisschool Leander maakt onderdeel uit van kindcentrum Leander. We komen voort uit een fusie tussen de twee basisscholen in de dorpen Ledeacker en Sint Anthonis. Het kindcentrum huisvest de enige basisschool in beide dorpen en heeft zich ontwikkeld tot een eigentijdse centrum voor opvang en onderwijs. De school biedt plaats aan ruim 300 leerlingen, verdeeld over voornamelijk homogene groepen. Vanuit onze schoolafspraken (welkom zijn en respect hebben voor) bieden wij ruimte aan alle kinderen en hun ouders. Op deze website geven wij u een beeld van wat het onderwijs op onze school inhoudt.  U vindt hier ook informatie over:

• De schoolgids, waarin onze visie op het onderwijs centraal staat;
  • Het jaarlijkse informatiebulletin met daarin allerlei praktische aangelegenheden;
  • Het laatste nieuws van de school: Vanuit de menubalk 'Actueel' naar 'Nieuws'
  • Berichtgeving vanuit onze medezeggenschapsraad en ouderraad;
  • Nieuws uit en over de groepen op de groepspagina’s.

Wij hopen dat u een indruk krijgt van wat wij te bieden hebben en ontvangen u graag op school om de praktijk van dichtbij te ervaren.
Maakt u hiervoor gerust een afspraak.

Met vriendelijke groet,
namens het team,
Marga Janssen (locatieleider) en Frans Trimbach (directeur)