Welkom op de website van basisschool Berg en Beek

Beste bezoeker, welkom op de website van basisschool Berg en Beek.

Vanaf 1 augustus 2016 gaat onze school verder onder een nieuwe naam. Samen met basisschool Willem Christiaans en Spring Kinderopvang vormen we dan:

Onze adresgegevens blijven gelijk. Op deze website geven wij u een beeld van wat het onderwijs op onze school inhoudt.

U vindt hier ook informatie over:

De schoolgids, waarin onze visie op het onderwijs centraal staat;

• Het jaarlijkse informatiebulletin met daarin allerlei praktische aangelegenheden;
  • Het laatste nieuws van de school: Vanuit de menubalk 'Actueel' naar 'Nieuws'
  • Berichtgeving vanuit onze medezeggenschapsraad en ouderraad;
  • Nieuws uit en over de groepen op de groepspagina’s.
Sinds schooljaar 2014-2015 hebben we het 5 gelijke dagen model: elke dag van 08.30 tot 14.00 uur.

Wij hopen dat u een indruk krijgt van wat wij te bieden hebben en ontvangen u graag op school om de praktijk van dichtbij te ervaren. Maakt u hiervoor gerust een afspraak.

Met vriendelijke groet, namens het team,
Marga Janssen, locatieleider,
Frans Trimbach, directeur.